Paula Onet

O artyście

Paula Onet jest niezależną autorką filmów z Rumunii, pasjonuje się filmem dokumentalnym i nowymi mediami. Ukończyła kierunek kinematografia, fotografia i media na wydziale teatru i telewizji, obecnie kontynuuje studia na poziomie magistra. Podczas studiów doświadczyła wielokulturowości dzięki podwójnemu stypendium w Korei Południowej oraz Turcji. Ponadto została wybrana do uczestniczenia w wielu bardzo rozwojowych przedsięwzięciach w ramach Programu Nauki Dokumentu Aristoteles i Storydoc. Obecnie pracuje jako artystka wizualna dla Stowarzyszenia 4Culture w Bukareszcie i pracuje nad własnymi projektami dokumentalnymi.
 
Filmografia:
 
Connection Lost (2012)
The Japanese Quince Tree (2011)
WAVES (2011)
How old are you, Korea(n) (2010)
GLASs (2010)
Milk and Tulips (2009) 
LA LA LA (2009)

Filmy

Informacje

Udostępnij: