Muriel Montini

O artyście

Muriel Montini studiowała kinematografię. Żyje i pracuje w Paryżu. Od 1999 r. zrealizowała kilka filmów wyświetlanych w różnych ważnych instytucjach i na festiwalach na świecie. Obecnie pracuje nad różnymi projektami filmowymi.

Filmografia: 

Un roi complètement (in production)
Ceux de la côte (in production)
A Cold Place (2010)
Alice (2009)
Les jeux d’enfants (2008)
Le monde est immense (2006)
Instants d’après (2006)
All along theses lines (1999)

Przeszłe wydarzenia

Filmy

Informacje

Udostępnij: